فرآیند ارسال و تصویب طرح های تحقیقاتی

آخرین به روز رسانی سه شنبه, 22 خرداد 1397 08:52

اعضاء هیأت علمی شاغل یا بازنشسته و اعضاء غیر هیأت علمی دانشگاه با مدرک کارشناسی و بالاتر می‏توانند مبادرت به تدوین و اجرای طرح تحقیقاتی نمایند. دانشجویان و افرادی که در دانشگاه شاغل نیستند نمی‎توانند به تنهایی مجری طرح تحقیقاتی باشند.

فرایند تصویب طرح های تحقیقاتی در مدیریت پژوهشی دانشگاه به اختصار به شرح ذیل است :

2)     ارسال پروپوزال به واحدهای زیر مجموعه مدیریت (اعم از مراکز تحقیقاتی ، دانشکده ها و معاونت ها با توجه به محل تخصیص بودجه و عنوان پژوهش) جهت بررسی و تصویب

3)     ارسال پروپوزال جهت بررسی در کمیته های بودجه و اخلاق* ( در حال حاضر دانشکده پزشکی ، دندان پزشکی، داروسازی و پرستاری و مامایی )

4)     اعلام نظر شورای پژوهشی دانشکده ها/ مراکز تحقیقات/ معاونت ها به شورای پژوهشی دانشگاه

5)     انعقاد قرارداد و پیگیری درخواست های مالی در مکاتبه با مجری

* مدیریت پژوهشی دانشگاه طرح های تحقیقاتی فاقد بررسی در کمیته های بودجه و اخلاق را در کمیته های مذکور در حوزه ستاد معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بررسی می نماید.

پاسخگویی به سوالات کارشناس مربوطه  شماره تماس
درصورت بروز خطا در سامانه اطلاعات پژوهشی (پژوهان) خانم مهندس مرادی 051-38451521
کمیته اخلاق دانشگاه خانم محمودی 051-38433557
 طرح‌های پژوهشی خانم عصمتی-خانم رحمتی 051-38451521
پیگیری کاربرگ های درخواست هزینه های طرح های پژوهشی آقای نژادهادی 051-38453456
پرداخت هزینه های طرح‌های پژوهشی آقای شاد 051-38451531

درصورتی که طرح تحقیقاتی جهت بررسی و تصویب در واحدهای زیرمجموعه مدیریت (اعم از مراکز تحقیقاتی ، دانشکده ها و معاونت ها با توجه به محل تخصیص بودجه و عنوان پژوهش) بود می توانید با کارشناس واحد مربوطه تماس حاصل نمائید.