انتشار اخبار حاصل از طرح های تحقیقاتی دانشگاه در پایگاه نتایج پژوهش های سلامت کشور (ترجمان دانش)

آخرین به روز رسانی شنبه, 18 آبان 1398 06:28

مدیر اطلاع رسانی علمی و مدارک پزشکی دانشگاه تصریح کرد : پایگاه نتایج پژوهش های سلامت کشوریکی از زيرمجموعه هاي سامانه نوپا با نشاني: http://research.ac.ir است که با هدف گرداوری، انتشار سریع اخبار مستند و مبتنی بر شواهد و اشاعه اخبار حاصل از تحقیقات نظام سلامت کشور از سال 1396 راه اندازی شده است.

دکتر عبدالرسول رنگرزی با اشاره به کارکردهای مختلف این سامانه افزود : این سامانه، از طریق انتقال پیام و اخبار منتج از طرح های تحقیقاتی  سبب برقراری ارتباط و افزایش تعامل بین مردم، محققان و سیاستگذاران و تصمیم گیرندگان جامعه می شود که این خود باعث ارتقاء آگاهی و اطلاع رسانی نتایج پژوهش های سلامت در جامعه خواهد شد.

وی با اشاره به تهیه 375 پیام و انتشار آن از طریق سامانه ترجمان دانش گفت : از جمله وظایف و کارکردهای مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه تهیه پیام پژوهشی از طرح های مصوب و پایان یافته دانشگاه و انتشار آن از طریق این سامانه می باشد.

دکتر رنگرزی با اشاره به اینکه محققین می توانند برای مشاهده ی پیام ها به نشانی News.research.ac.ir/mums مراجعه نمایند تاکید نمود : مسئولیت محتوای پیام به عهده مجری است و اگر مجری در قالب ارائه شده پیام را درج نکند، کارشناس ترجمان دانش ناچار به مداخله در پیام است و ایشان در نتیجه نهایی بارگزاری شده هیچ مسئولیتی ندارد.

وی با اشاره به شرایط درج پیام  از کلیه ی اعضای هیات علمی دانشگاه درخواست نمود پیام استخراج شده از طرح تحقیقاتی خود را در بخش پیام ترجمان دانش وارد نموده و تصریح نمود :پیام باید با توجه به نوع مخاطب( رسانه ها و مردم ، سیاستگذاران پژوهشی، سیاستگذاران درمانی، متخصصان و پژوهشگران)، حداکثر در 300کلمه در بخش هاي : اهميت موضوع؛ مهمترين يافته ها؛ پيشنهاد براي کاربرد نتايج تنظیم شود .