دبیران مجلات علمی و پژوهشی داخلی و خارجی در حیطه علوم پزشکی در مشهد گرد هم می آیند .

ناشرین و سردبیران نشریات علمی پژوهشی داخلی و خارجی در حیطه علوم پزشکی در همایش دبیران مجلات علوم پزشکی ایران در مشهد  گردهم می آیند.

دبیر اجرایی همایش دبیران مجلات علوم پزشکی ایران با اعلام این خبر گفت: این همایش  به همت معاونت پژوهش و فناوری  دانشگاه و با مشارکت کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور، مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت،  انجمن سردبیران نشریات علوم پزشکی ایران و انجمن دبیران مجلات علمی اروپا (EASE)، در تاریخ 30 آبان الی 1 آذر  در  مشهد برگزار خواهد شد.

دکتر کیهان گنودی اظهار نمود : محورهای اصلی همایش نمایه سازی در پایگاههای داده های علمی، انتشار آنلاین مقالات، تقلب علمی و سرقت ادبی و ارزیابی و تصمیم گیری در پیش نویسهای مقالات می باشد .

وی خاطر نشان کرد : این همایش دو روزه، میزبان جمعی از ناشرین، سردبیران، مدیران و کارشناسان نشریات علمی پژوهشی داخلی و خارجی در حیطه علوم پزشکی و سایر علاقمندان خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه این همایش برای اولین بار در کشور برگزار می گردد اظهار امیدواری نمود :  با توجه به تغییرات شگرفی که در چند سال گذشته، در زمینه انتشارات علمی به خصوص در علوم پزشکی در جامعه علمی جهانی به وجود آمده است، این همایش بتواند فرصتی جهت تبادل تجارب بین سردبیران و دبیران مجلات علمی داخل و خارج از کشور فراهم نماید.