فعالیت و حضور اعضا هیئت علمی در شرکت های با فعالیت دانش بنیان تصویب شد

با حمایت و تصویب هیات امنا دانشگاه، فعالیت اعضا هیات علمی در شرکت های با فعالیت دانش بنیان  تصویب شد.

دکتر محسن تفقدی با اعلام این خبر گفت:  این شیوه نامه که در شورای فناوری دانشگاه تصویب شده بود با همکاری و هماهنگی معاونت آموزشی تکمیل و در نهایت با تصویب هیات امنای دانشگاه ابلاغ گردید.

وی گفت : براساس این شیوه نامه، اعضای هیات علمی که وظایف آموزشی خود را کامل نموده اند با تایید معاونت آموزشی دانشگاه اجازه دارند چهار روز در ماه در شرکت های دانش بنیانی که دانشگاه در آن سهام دارد و یا دو روز در ماه در شرکت های دانش بنیانی که اعضاء هیئت علمی در آن سهام دارد حضور پیدا کنند و حضورشان به عنوان ساعت حضور در دانشگاه تلقی شود .

دکتر محسن تفقدی خاطر نشان کرد: تقاضای حضور در صنعت باید به واحد ارتباط با صنعت دانشگاه ارائه گردد و اجازه فعالیت  در صورت موافقت شورای پژوهش و فناوری بشکل یکساله صادر می‌شود و در صورت تقاضای مجدد قابل تمدید است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اعلام کرد: در صورت خدشه در فعالیت آموزشی عضو هیئت علمی وارد شود این مجوز لغو خواهد شد.

دکتر محسن تفقدی اعلام کرد : شرکت‌های دانش بنیانی که می‌توانند از این امتیاز استفاده نمایند عبارتند از: شرکت‌هایی که قوانین مربوط به شرکتهای دانش‌بنیان دانشگاه علوم پزشکی مشهد را رعایت کرده و مورد تایید مدیریت فناوری و توسعه نوآوری قرار دارند.  شرکت‌هایی که برای فارغ‌التحصیلان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهداشتغال تمام‌وقت و نیمه‌وقت فراهم می‌نمایند.  شرکت‌هایی که اختراع، پتنت و فناوری را به صورت مشترک با دانشگاه در سطح ملی و بین‌المللی ثبت می‌نمایند. شرکت‌هایی که آزمایشگاه‌های پژوهشی خاصی را در دانشگاه تاسیس و راه‌اندازی می‌نمایند. شرکت‌هایی که تجهیزات منحصر به فردی را برای انجام امور پژوهش و فناوری در اختیار دانشگاه قرار می‌دهند. شرکت‌هایی که تعداد مشخصی از دانشجویان را در مقاطع مختلف تحصیلی بورس می‌نمایند. شرکت‌هایی که با عقد قراردادهای تحقیقاتی با دانشگاه از اجرای پروژه‌های پژوهشی و تحصیلات تکمیلی حمایت می‌نمایند.

دکتر محسن تفقدی اعلام نمود : اعضا هیات علمی دانشگاه برای حضور در صنعت بشکل ماموریت می توانند با مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه مکاتبه نمایند که  این ماموریت برای انجام خدماتی نظیر ارائه مشاوره،  دوره های کوتاه مدت مرتبط با صنعت یا دستگاهها با تایید دفتر ارتباط با صنعت می تواند به شکل ماموریت بدون فوق العاده صورت گیرد.