مديريت امور پژوهشي صفحه اصلي مديريت پژوهشي مديريت امور پژوهشي حمایتهای هدفمند بر اساس اولویت های دانشگاه

حمایتهای هدفمند بر اساس اولویت های دانشگاه

فرم پیش نویس

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعتبار ویژه پژوهشی معادل ده میلیارد ریال را به طرح های پیشنهادی مرتبط با اولویت پژوهشی دانشگاه تخصیص داده است. این حمایت مالی هدفمند و مازاد بر گرنت خواهد بود که فرصتی مناسب برای اعضای هیات علمی جوان برای جذب حمایت مالی بیشتر است. طرح های پیشنهادی طی فرایند زیر ارزیابی و انتخاب خواهد شد.

اولویت های مورد نیاز:

1-     سلول های بنیادی ( با تاکید بر کاربرد بالینی)

2-      بیماری های اعصاب و روان

3-      بیماری های قلب و عروق ( با تاکید بر مرگ های زودرس)

4-     HTLV-1  ( با تاکید بر مداخلات بالینی)

5-      کاهش خطاها و منطقی کردن دارو، تجهیزات و تست های تشخیصی

6-     پژوهش درآموزش ( فقط طرح های مداخله ای)

7-      دیابت ( با تاکید بر پیشگیری و تشخیص به موقع)

8-      فناوری های نوین ( طرح های کاربردی و زود بازده)

9-     فرآورده های گیاهی ( با تاکید بر مداخله در بالین)

10-    مراقبت های بارداری و پیش از بارداری

11-     اخلاق ، فرهنگ، توسعه، مدیریت، سیاست گذاری، نماز و سلامت معنوی

پیشنهاد پژوهشی را که در قالب فرم خلاصه پیوست (حداکثر دو صفحه) تهیه نموده اید به ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایید.

پیشنهادات دریافتی در کمیته های تخصصی مستقل ارزیابی شده و از پژوهشگران طرح های برگزیده برای ارائه طرح کامل دعوت خواهد شد.

طرحهای پژوهشی تکمیل شده مجددا در دانشکده های مربوطه ، داوری علمی خواهند شد.

مهلت ارسال پیشنهاد خلاصه تا پایان وقت اداری  اول خرداد ماه سال 1396 می باشد. مشتاقانه در انتظار دریافت ایده های خلاصه پژوهشی شما استاد محترم هستیم.