مديريت امور پژوهشي صفحه اصلي مديريت پژوهشي مديريت امور پژوهشي مدارك مورد نياز و امتيازات برون دانشگاهي

مدارک مورد نیاز و امتیازات:

چند مرکزی با داخل کشور(دانشگاهها یا مراکز تحقیقاتی)

مدارک:

1- ارائه مصوبه شورای پژوهشی دانشگاه همکار که حضور محقق این دانشگاه را نیز تایید کند.

2- ارائه پروپوزال که نام محققین دانشگاه همکار در قسمت مجری یا همکار قید شده باشد و نحوه همکاری طرفین نیز مشخص باشد.

*- تبادل تفاهم نامه اجرای طرح تحقیقاتی مشترک بین معاونین پژوهشی دو دانشگاه: این مرحله توسط مدیریت پژوهشی و پس از تایید طرح در شورای پژوهشی دانشگاه انجام می گیرد.

*- ارائه مقاله مشترک چاپ شده: جهت اعلام اولیه یک طرح در شورای پژوهشی به عنوان طرح چندمرکزی(بین دانشگاهی) نیاز نمی باشد. ولی بلافاصله پس از چاپ مقاله باید به اطلاع معاونت پژوهشی دانشگاه برسد.

امتیازات:

- طرحهای مصوب دانشگاههای تیپ 1 از سیکل داوری و کمیته های کارشناسی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد خارج می شوند.

- طرحهای مصوب دانشگاههای تیپ 2 و 3 در صورت ارائه داوری ها و موافقت دبیرکمیته کارشناسی مربوطه از داوری خارج و یا با نظر به نقص داوری های ارائه شده ، داور تعیین می گردد.

چند مرکزی با خارج کشور(دانشگاهها یا مراکز تحقیقاتی)

مدارک:

- ارائه تصوير تاييديه علمی سازمان يا دانشگاه همكار خارج از كشور که حضور محقق این دانشگاه را نیز تایید کند.

- ارائه پروپوزال که نام محققین دانشگاه همکار در قسمت مجری یا همکار قید شده باشد و نحوه همکاری طرفین نیز مشخص باشد. پروپوزال انگلیسی باید توسط محققین طرفین امضاء شده باشد.

امتیازات:

طرحهای مصوب دانشگاههای معتبر خارج از کشور  با نظر معاون پژوهشي دانشگاه از سیکل داوری و کمیته های کارشناسی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد خارج می شوند.

مشترک با سازمان های دولتی و خصوصی

مدارک:

- ارائه قرارداد منعقده با سازمان يا نامه اي از سازمان همكار مبني بر تعيين ميزان مشاركت

- ارائه پروپوزال که توسط سازمان طرف قرارداد نيز تایید شده باشد.

امتیازات:

- طرحهای با تامین کامل هزینه مالی توسط مؤسسات سفارش دهنده نیز از سیکل داوری و کمیته های کارشناسی خارج و در اولین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه مطرح می شوند.