جشنواره هفته پژوهش و فناوري 96

اگر عزت و قدرت میخواهیم باید علم را تقویت کنیم" مقام معظم رهبري

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد به عنوان یکی از دانشگاههای مادر در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور، داراي بیش از 850 عضو هیات علمی مي باشد و رسالتی متناسب با جایگاه خویش در به حرکت درآوردن چرخ پژوهش و فناوری و ارتقاء جایگاه علمی کشور و به تبع آن افزایش سطح سلامت و رفاه و آسایش جامعه بر عهده دارد.

جشنواره هفته پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف گسترش روحیه تحقیق و پژوهش و جلب مشارکت حداکثري محققين دانشگاه و نيز پاسداشت تلاش آنان برنامه ريزي و برگزار می گردد. اين جشنواره فعاليتهاي پژوهشي يکساله محققين دانشگاه را مورد ارزيابي و بررسي قرار داده و به معرفي و تقدير از برگزيدگان همان مقطع يکساله خواهد پرداخت.

جشنواره هفته پژوهش و فناوري سال 1396 دانشگاه در محورهاي زیر که شرح آن تفصیلا در شیوه نامه آمده است برگزار خواهد شد.

از اعضاء محترم هيات علمي و ساير پژوهشگران دانشگاه دعوت مي گردد جهت اعلام آمادگي و موافقت شرکت در جشنواره پس از مطالعه شيوه نامه، حداکثر لغایت 30 مهر 1396 ثبت نام نموده و محورهاي مورد نظر خود را مشخص فرمايند.

هر گونه سوال يا ابهام را لطفا با شماره تلفن 38430236 مطرح نمائيد.

دانشجویان محترم از طریق صفحه کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه به آدرس: http://sram.mums.ac.ir/index.php برای شرکت در جشنواره اقدام نمایند.

ردیف عنوان محور جشنواره
1 برگزيده پژوهشي در يکي از گروههاي علمي
2 برگزيده پژوهشي جوان
3 برگزيده پژوهشي آزاد
4 فناور برتر
5 مقاله اصیل/ مروری چاپ شده در مجله نمایه شده در نمایه نامه ISI با بالاترین IF
6 مقاله اصیل یا مروری با بیشترین ارجاع (Citation)
7 بيشترين برونداد پژوهشي با کمترين اعتبار جذب شده از دانشگاه در قالب طرح پژوهشی
8 مراکز تحقیقات برتر
9 همايش علمي پژوهشي برتر سال
10 تاليف و ترجمه برتر در حوزه کتاب
11 پيشکسوت برگزيده
12 مجلات علمي پژوهشي برتر
13 کارگزار يا خير پژوهشی برگزیده
14 بیشترین اعتبار پژوهشی جذب شده از خارج دانشگاه
15 دانشجویان برگزیده پژوهشي

شيوه نامه انتخاب پژوهشگر برتر  سال 96 را از اينجا دريافت نمائيد.

لینک ثبت نام

برگزيدگان جشنواره پژوهش و فناوري سال 1395