جشنواره هفته پژوهش و فناوري95

العلم سلطان من وجده صال و من لم یجده صیل علیه" علم اقتدار است. هر کس این قدرت را به چنگ آورد غلبه پیدا کند و هر کسی این اقتدار را به دست نیاورد، دیگران بر او قهر و غلبه پیدا می کنند.  حضرت علي (ع)

"اگر عزت و قدرت میخواهیم باید علم را تقویت کنیم" مقام معظم رهبري

در جامعه امروز پژوهش و فناوری ابزار و لازمه گسترش علم و تکنولوژی و از اساسی‌ترین نیازها برای نیل به پیشرفت و توسعة همه جانبة یک کشور است و قدرت و استقلال هر کشوری بر پژوهش و تولید علم استوار است.

هر محقق در جامعه دانشگاهی کشور به واسطه جایگاه علمی و رسالت ملی - سازمانی، نقشي منحصر به فرد در به حرکت درآوردن چرخ پژوهش و فناوری و فراهم آوری زمینه نیل به نتایجی دارد که هدف والای آن رشد علم و فناوری، ارتقاء جایگاه علمی کشور و مهمتر از همه افزایش سطح سلامت و رفاه و آسایش جامعه است. دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان یکی از دانشگاههای مادر در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور، داراي بیش از 800 عضو هیات علمی مي باشد و بالتبع رسالتی متناسب با جایگاه خویش در بین دانشگاههای علوم پزشکی در تامین اهداف فوق الذکر بر عهده دارد.

جشنواره هفته پژوهش و فناوري سال 95 را در حالي شروع ميکنيم که به همت محققين محترم دانشگاه در رتبه بندی فعاليتهاي پژوهشی سال 1394 دانشگاههای علوم پزشکی کشور، دانشگاه مشهد براي دومين سال متوالي در بين دانشگاههاي علوم پزشکي کشور حائز رتبه سوم گرديده است، کسب این موفقيت که یکی از دستاوردهای مهم دانشگاه در سال جاری است مرهون تلاش و زحمات اعضای محترم هیات علمی ، دانشجویان و محققين عزیز مي‎باشد.معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه ضمن تبريک اين موفقيت بزرگ، توفيق روزافزون خانواده بزرگ دانشگاه را در ارتقاء جايگاه علمي و پژوهشي و رسيدن به جايگاه شايسته نام و اعتبار دانشگاه علوم مشهد از خداوند منان مسئلت مي نمايد.جشنواره هفته پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف گسترش روحیه تحقیق و پژوهش و جلب مشارکت حداکثري خانواده بزرگ محققين دانشگاه و استفاده از توان و استعداد علمی، و نيز پاسداشت تلاش آنان در این عرصه برنامه ريزي و برگزار می گردد. اين جشنواره فعاليتهاي پژوهشي يکساله محققين دانشگاه را مورد ارزيابي و بررسي قرار داده و به معرفي و تقدير از برگزيدگان همان مقطع يکساله خواهد پرداخت.

شيوه نامه انتخاب پژوهشگر برتر  سال 95 را از اينجا دريافت نمائيد.

از اعضاء محترم هيات علمي و ساير پژوهشگران دانشگاه دعوت مي گردد جهت اعلام آمادگي و موافقت شرکت در جشنواره پس از مطالعه شيوه نامه، حداکثر لغایت 15 مهر 1395 به لينک زير مراجعه و محورهاي مورد نظر خود را مشخص فرمايند.

هر گونه سوال يا ابهام را لطفا با شماره تلفن 38430236 مطرح نمائيد.

دانشجویان محترم از طریق سایت کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه به آدرس http://sram.mums.ac.ir/index.php برای شرکت در جشنواره اقدام نمایند.

لینک ثبت نام

برگزیدگان جشنواره پژوهش و فناوری سال 1394