دوره فلوشيپ پژوهشي

با ارائه گواهي معتبر مورد تاييد دانشگاه علوم پزشكي مشهد

دبير علمي: جناب آقاي دكتر سعيد اسلامي

مقدمه

در راستاي گسترش روحيه تحقيق و پژوهش در محيط دانشگاه و براي آشنايي اعضاء محترم هيات علمي با چگونگي انجام پروژه هاي تحقيقاتي و ورود فعالتر به عرصه توليد علم و دانش، معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه مبادرت به برگزاري دوره فلوشيپ پژوهشي مي نمايد. دوره مذکور در سه سطح برگزار مي گردد.

• صدور گواهي فلوشيپ پژوهشي منوط به گذراندن كامل هر سه مرحله مي باشد. در عين حال گذراندن کامل هر مرحله فلوشيپ پژوهشي به ميزان 1 امتياز پژوهشي در ترفيع ساليانه اعضاء محترم هيات علمي قابل محاسبه مي باشد.
  •  هر مرحله فلوشيپ پيش نياز مرحله بعد مي باشد به نحوي که شركت در مرحله دوم مستلزم گذراندن كامل مرحله اول، و شركت  در مرحله سوم مستلزم گذراندن كامل مراحل اول و دوم خواهد بود.
  • حضور در جلسات آموزشي الزامي بوده و در صورت غيبت بيش از حد مجاز (10 درصد ساعات دوره) شرکت کنندگان از دوره حذف خواهند گرديد.
  • دارندگان گواهي فلوشيپ پژوهشي، نيازي به حضور مجدد در كارگاههاي پژوهشي مرتبط كه توسط واحد توانمندسازي اعضا هيات علمي براي دوره هاي پژوهشي اعلام مي شود نخواهند داشت.

مشاهده سرفصل هاي مرحله اول فلوشيپ پژوهشي مشاهده سرفصل های مرحله دوم فلوشیپ پژوهشی- مشاهده سرفصل هاي مرحله سوم فلوشيپ پژوهشي

شرایط ثبت نام سطح سوم دوره فلوشیپ پژوهشی

افرادي مي توانند در دوره سطح سه ثبت نام نمايند که سطح دو فلوشيپ پژوهشي را با موفقيت پشت سر گذاشته باشند.  ( جهت کسب اطلاع از نتيجه دوره سطح دو با آقای ستوده مسئول آموزش معاونت تماس حاصل گردد)
  • دوره سطح سوم به صورت پنجشنبه درمیان  از ساعت 8 الي 13 در محل سالن کيخسروي کتابخانه بيمارستان امام رضا(ع) برگزار مي گردد.
  • هزينه شرکت در دوره سطح سوم فلوشيپ پژوهشي 250 هزار تومان مي باشد که مي بايست به حساب شماره 2138141656009  نزد بانک رفاه به شناسه پرداخت 123456789026 واريز و شماره فيش واريزي در فرم ثبت نام قيد و اصل فيش بانکي تحويل رابط آموزشي معاونت گشته يا فايل الکترونيکي آن به آدرس vcresearchAmums.ac.ir  ايميل گردد.
  • در صورت اعلام آمادگي جهت حضور در دوره فلوشيپ پژوهشي توجه به اين نکته حائز اهميت است که حداکثر سقف غيبت مجاز 8 ساعت  از مجموع 35ساعت دوره مي باشد و غيبت بيش از آن باعث حذف از دوره خواهد شد.
  • به دليل اينکه اعلام آمادگي و سپس عدم حضور در دوره باعث سلب فرصت از ديگران مي شود، اعلام آمادگي و عدم حضور در دوره محدوديتهايي جهت شرکت در دوره هاي بعدي ايجاد خواهد نمود.
  • در صورت هر گونه ابهام يا سوال با شماره 38430236 آقای ستوده  تماس حاصل فرمائيد.

ثبت نام مرحله سوم فلوشيپ پژوهشي