جشنواره هفته پژوهش و فناوری98

آخرین به روز رسانی چهارشنبه, 06 آذر 1398 06:44

جشنواره هفته پژوهش و فنــاوری 1398

امام صادق (ع) :" مطالعه و تحقیق بسیار در مسائل علمی عقل را شکفته و فکر را تقویت می کند.

مقام معظم رهبری:
 تولید علم و تحقیقات، حیات آینده كشور است.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد به عنوان یکی از دانشگاههای مادر در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور،

داراي بیش از 900 عضو هیات علمی مي باشد و رسالتی متناسب با جایگاه خویش در به حرکت درآوردن چرخ پژوهش و فناوری و ارتقاء

جایگاه علمی کشور و به تبع آن افزایش سطح سلامت و رفاه و آسایش جامعه بر عهده دارد.

جشنواره هفته پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف گسترش روحیه تحقیق و پژوهش و جلب مشارکت

حداکثري محققين دانشگاه و نيز پاسداشت تلاش آنان برنامه ريزي و برگزار می گردد. اين جشنواره فعاليتهاي پژوهشي يکساله

محققين دانشگاه را مورد ارزيابي و بررسي قرار داده و به معرفي و تقدير از برگزيدگان همان مقطع يکساله خواهد پرداخت.

از اعضاء محترم هيات علمي و ساير پژوهشگران دانشگاه دعوت مي گردد جهت اعلام آمادگي شرکت در جشنوارهپس از مطالعه شيوه نامه، با مراجعه به آدرس http://researches.mums.ac.ir/Lists/List7/newform.aspx  ثبت نام نموده و محورهاي مورد نظر خود را مشخص فرمايند.

هر گونه سوال يا ابهام را لطفا با شماره تلفن 38430236 و 38453456 مطرح نمائيد.

دانشجویان محترم از طریق صفحه کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه به آدرس: http://sram.mums.ac.ir/index.phpبرای شرکت در جشنواره اقدام نمایند.

شیوه نامه انتخاب پژوهشگر برتر
فرم ثبت نام در جشنواره

جشنواره هفته پژوهش و فناوري سال 1398دانشگاه در محورهاي زیر که شرح آن تفصیلا در شیوه نامه آمده است برگزار خواهد شد.
عنوان محور جشنواره
1 برگزيده پژوهشي در يکي از گروههاي علمي
2 برگزيده پژوهشي جوان
3 برگزيده پژوهشي آزاد