معاونت پژوهشی

جشنواره هفته پژوهش و فناوري 96

آخرین به روز رسانی 06 آبان 1396

اگر عزت و قدرت میخواهیم باید علم را تقویت کنیم" مقام معظم رهبري

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد به عنوان یکی از دانشگاههای مادر در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور، داراي بیش از 850 عضو هیات علمی مي باشد و رسالتی متناسب با جایگاه خویش در به حرکت درآوردن چرخ پژوهش و فناوری و ارتقاء جایگاه علمی کشور و به تبع آن افزایش سطح سلامت و رفاه و آسایش جامعه بر عهده دارد.

جشنواره هفته پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف گسترش روحیه تحقیق و پژوهش و جلب مشارکت حداکثري محققين دانشگاه و نيز پاسداشت تلاش آنان برنامه ريزي و برگزار می گردد. اين جشنواره فعاليتهاي پژوهشي يکساله محققين دانشگاه را مورد ارزيابي و بررسي قرار داده و به معرفي و تقدير از برگزيدگان همان مقطع يکساله خواهد پرداخت.

جشنواره هفته پژوهش و فناوري سال 1396 دانشگاه در محورهاي زیر که شرح آن تفصیلا در شیوه نامه آمده است برگزار خواهد شد.

از اعضاء محترم هيات علمي و ساير پژوهشگران دانشگاه دعوت مي گردد جهت اعلام آمادگي و موافقت شرکت در جشنواره پس از مطالعه شيوه نامه، حداکثر لغایت 30 مهر 1396 ثبت نام نموده و محورهاي مورد نظر خود را مشخص فرمايند.

هر گونه سوال يا ابهام را لطفا با شماره تلفن 38430236 مطرح نمائيد.

دانشجویان محترم از طریق صفحه کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه به آدرس: http://sram.mums.ac.ir/index.php برای شرکت در جشنواره اقدام نمایند.

ردیف عنوان محور جشنواره
1 برگزيده پژوهشي در يکي از گروههاي علمي
2 برگزيده پژوهشي جوان
3 برگزيده پژوهشي آزاد
4 فناور برتر
5 مقاله اصیل/ مروری چاپ شده در مجله نمایه شده در نمایه نامه ISI با بالاترین IF
6 مقاله اصیل یا مروری با بیشترین ارجاع (Citation)
7 بيشترين برونداد پژوهشي با کمترين اعتبار جذب شده از دانشگاه در قالب طرح پژوهشی
8 مراکز تحقیقات برتر
9 همايش علمي پژوهشي برتر سال
10 تاليف و ترجمه برتر در حوزه کتاب
11 پيشکسوت برگزيده
12 مجلات علمي پژوهشي برتر
13 کارگزار يا خير پژوهشی برگزیده
14 بیشترین اعتبار پژوهشی جذب شده از خارج دانشگاه
15 دانشجویان برگزیده پژوهشي

شيوه نامه انتخاب پژوهشگر برتر  سال 96 را از اينجا دريافت نمائيد.

لینک ثبت نام

برگزيدگان جشنواره پژوهش و فناوري سال 1395

برگزیدگان جشنواره پژوهش و فناوری سال 1394

جشنواره هفته پژوهش و فناوری در سالهای گذشته

آخرین به روز رسانی 18 ارديبهشت 1397

گزارش تصویری برگزاری جلسه معاونین پژوهشی دانشگاههاي علوم پزشکي تیپ 1 کشور

مورخ 2/10/95  با حضور معاونين پژوهشي دانشگاه هاي علوم پزشکي  اصفهان ، شيراز، کرمان، تبريز و اهواز  در سالن شورای معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه – ساختمان قرشی برگزار شد.

مسابقات جام فجر کارکنان دانشگاه علوم پزشکي مشهد

آخرین به روز رسانی 19 بهمن 1395

مسابقات داژبال کارکنان خانم با معرفي تيم هاي برتر به کار خود پايان داد:

مقام اول: بيمارستان امام رضا الف

مقام دوم: معاونت پژوهش و فناوري

مقام سوم مشترک: مرکز بهداشت 5 الف و بيمارستان امداد ب

مسابقه آمادگي جسماني در آب آقايان:

مقام اول: مهدي عطاران (معاونت پژوهش و فناوري)

مقام دوم: امير ححسين نخجواني

مقام سوم: کاميار بزرگ نيا(معاونت پژوهش و فناوري)

مقام چهارم: جلال نيرومند

مقام پنجم: عليرضا محمدزاده

جشنواره هفته پژوهش و فناوري95

آخرین به روز رسانی 12 دی 1395

العلم سلطان من وجده صال و من لم یجده صیل علیه" علم اقتدار است. هر کس این قدرت را به چنگ آورد غلبه پیدا کند و هر کسی این اقتدار را به دست نیاورد، دیگران بر او قهر و غلبه پیدا می کنند.  حضرت علي (ع)

"اگر عزت و قدرت میخواهیم باید علم را تقویت کنیم" مقام معظم رهبري

در جامعه امروز پژوهش و فناوری ابزار و لازمه گسترش علم و تکنولوژی و از اساسی‌ترین نیازها برای نیل به پیشرفت و توسعة همه جانبة یک کشور است و قدرت و استقلال هر کشوری بر پژوهش و تولید علم استوار است.

هر محقق در جامعه دانشگاهی کشور به واسطه جایگاه علمی و رسالت ملی - سازمانی، نقشي منحصر به فرد در به حرکت درآوردن چرخ پژوهش و فناوری و فراهم آوری زمینه نیل به نتایجی دارد که هدف والای آن رشد علم و فناوری، ارتقاء جایگاه علمی کشور و مهمتر از همه افزایش سطح سلامت و رفاه و آسایش جامعه است. دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان یکی از دانشگاههای مادر در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور، داراي بیش از 800 عضو هیات علمی مي باشد و بالتبع رسالتی متناسب با جایگاه خویش در بین دانشگاههای علوم پزشکی در تامین اهداف فوق الذکر بر عهده دارد.

جشنواره هفته پژوهش و فناوري سال 95 را در حالي شروع ميکنيم که به همت محققين محترم دانشگاه در رتبه بندی فعاليتهاي پژوهشی سال 1394 دانشگاههای علوم پزشکی کشور، دانشگاه مشهد براي دومين سال متوالي در بين دانشگاههاي علوم پزشکي کشور حائز رتبه سوم گرديده است، کسب این موفقيت که یکی از دستاوردهای مهم دانشگاه در سال جاری است مرهون تلاش و زحمات اعضای محترم هیات علمی ، دانشجویان و محققين عزیز مي‎باشد.معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه ضمن تبريک اين موفقيت بزرگ، توفيق روزافزون خانواده بزرگ دانشگاه را در ارتقاء جايگاه علمي و پژوهشي و رسيدن به جايگاه شايسته نام و اعتبار دانشگاه علوم مشهد از خداوند منان مسئلت مي نمايد.جشنواره هفته پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف گسترش روحیه تحقیق و پژوهش و جلب مشارکت حداکثري خانواده بزرگ محققين دانشگاه و استفاده از توان و استعداد علمی، و نيز پاسداشت تلاش آنان در این عرصه برنامه ريزي و برگزار می گردد. اين جشنواره فعاليتهاي پژوهشي يکساله محققين دانشگاه را مورد ارزيابي و بررسي قرار داده و به معرفي و تقدير از برگزيدگان همان مقطع يکساله خواهد پرداخت.

شيوه نامه انتخاب پژوهشگر برتر  سال 95 را از اينجا دريافت نمائيد.

از اعضاء محترم هيات علمي و ساير پژوهشگران دانشگاه دعوت مي گردد جهت اعلام آمادگي و موافقت شرکت در جشنواره پس از مطالعه شيوه نامه، حداکثر لغایت 15 مهر 1395 به لينک زير مراجعه و محورهاي مورد نظر خود را مشخص فرمايند.

هر گونه سوال يا ابهام را لطفا با شماره تلفن 38430236 مطرح نمائيد.

دانشجویان محترم از طریق سایت کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه به آدرس http://sram.mums.ac.ir/index.php برای شرکت در جشنواره اقدام نمایند.

لینک ثبت نام

برگزیدگان جشنواره پژوهش و فناوری سال 1394